Etusivu

Tervetuloa

Ravintola Mandala

Valmiina Palvelemaan Sinua
Tutkia

Discover

Our Story

MANDALA on hindulaisuuden ja buddhalaisuuden henkinen ja rituaalinen symboli. Se edustaa universumia. Mandaloiden perusrakenne koostuu neliöstä, jossa on neljä porttia sekä ympyrästä, jolla on keskipiste. Jokainen portti on yleisessä aT muodossa.
RAVINTOLA MANDALA on ylpeä kauniista sisustuksestaan ja fantastisesta sijainnistaan. Ymmärrämme kuitenkin, että Sinun ravintolakokemuksesi riippuu kauniin ympäristön lisäksi myös makuhermoja hivelevästä ruuasta. Et tule pettymään tarjontaamme. Menumme täyttää vaativimmankin kulinaristin odotukset. Lahjakkaalla kokillamme on kymmenen vuoden kokemus Nepalin huippuhotellien lisäksi myös HELSINGISTÄ ja PORVOOSTA. Voit luottaa siihen, että hän valmistaa lempiruokaasi molemmilta mantereilta. Menestyttyämme Helsingissä ja Provossa avaamme nyt nepalilaisen ravintolan KUOPIOON tyydyttääksemme kaikkia kulinaristeja.
Uskomme ja toivomme, että te kaikki liitytte käsikkäin joukkoomme ja autatte meitä menestymään.
On aina nautinnollista syödä valitsemassasi ravintolassa. Tee illastasi ikimuistoinen Ravintola Mandalassa. Ilmapiirimme huokuu perinteisiä makuja ja harmoniaa, joissa yhdistyvät Euroopan ja Aasian maut ja kulttuurit.

About Us

LogoMain_Mandala

 

mandala